Håndlavede Smykker i København

Vores håndlavede smykker bliver fremstillet i vores lille værksted lige uden for  København, med sjæl, passion og respekt for det gamle håndværk. Vi fremstiller hvert enkelt smykke på bestilling, så når du lægger din ordre, bliver dit smykke lavet specielt til dig. Vi tror på, at den tid og energi, der bliver lagt i fremstillingen af hvert enkelt smykke, gør dit smykke mere unikt og personligt. Du kan læse mere om 'Julie Carl' og vores håndlavede smykker her

Rå Smykker – Enkelt Design  

Vi mener, at dine smykker skal bruges til at skabe det look, du ønsker, og udstråle din stil og personlighed. Derfor er vores håndlavede smykker enkle/minimalistiske i deres design med et tvist af noget råt og feminint.  Pt. har vi tre små kollektioner; "Twisted Simplicity", "Heartbeats" og "Rådiamanter". Alle vores håndlavede smykker er fremstillet i 14 karat guld eller 925 sterling sølv og tæller ringe, øreringe, ørestikker, armbånd, ear cuffs og halskæderDu kan se hele kollektionen af håndlavede smykker her.

Ædelsten

Af ædelsten bruger vi bl.a. sorte diamanterrød rubinmånesten og rådiamanter. Vores diamanter køber vi fra legale kilder, der ikke er indblandet i konflikter, og er i henhold til FN resolutionen. Hos os er du derved garanteret, at dine diamanter er konflikt-fri. Det siges, at forskellige ædelsten har forskellige healende indvirkninger på vores krop og psyke. Dette er baseret på tanken om, at verden dybest set består af energi. Du kan læse lidt om stenenes healende egenskaber inde på produktsiderne.

Bio-Certificeret Guld

Alt vores guld er bio-certificeret. Bio-certificeret guld er gammelt guld, der renses og derefter genanvendes. Ved at benytte bio-certificeret guld skåner man miljøet for den forurening og belastning, som finder sted, når man udvinder guldet i metalminer. Bæredygtighed i dette led er derfor væsentligt. Omsmeltningen foregår i EU og følger alle EU's regler for miljø, børnearbejde, arbejdsforhold, m.m. 

Levering

Når du bestiller i vores webshop, får du gratis fragt i hele Danmark! Alle vores håndlavede smykker bliver sendt med Post Danmark og leveret i en flot og eksklusiv emballage. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser og 14 dages fortrydelsesret her. Hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil afhente dit smykke personligt, er du altid velkommen til at kontakte os her!