Navnesmykker - bær dem du elsker tæt ved hjertet

'Navnesmykker' er ringe, armbånd og halskæder med navne, initialer, tal og brillanter og de kan bestilles i 14 karat bio-certificeret guld, 14 karat bio-certificeret hvidguld og sterling sølv. Bogstaver, tal og brillanter placeres efter ønske og antal, på en eller begge sider af vedhænget. Det er også muligt, at bestille vedhæng med ekstra plads, så flere initialer kan tilføjes med tiden. Navnesmykkerne er også den perfekte barselsgave til en ny mor. Design og bestil dit personlige navnesmykke her.

Af ædelsten kan du blandt andet vælge klare brillanter, farvede brillanter, safir, rubin og smaragd. Skriv endelig, hvis du har en forespørgsel om en anden sten/farve.  

Prisen kan varierer lidt afhængigt af størrelsen på vedhænget, samt pladens tykkelse og stenen/stenene.

Leveringstiden vil variere afhængigt af travlhed, men som udgangspunkt skal der forventes en leveringstid på ca. 2-3 uger. Hvis du har en hastesag, kan vi ofte finde en løsning, så skriv endelig. 

For prisforspørgsel og bestilling, samt aktuel leveringstid, bedes du sende en mail til: mail@juliecarl.com eller bruge beskedfunktionen her.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilket navnesmykke modtageren ønsker, så er det også en mulighed at købe et gavekort, på et valgfrit beløb, her.

Hvis du ønsker inspiration til andre sammensætninger af et navnesmykke, eller andre designs, kan du hoppe over forbi vores Instagram: JulieCarlJewelry 

Navnesmykke // Julie Carl JewelryNavnesmykke // Julie Carl JewelryNavnesmykke // Julie Carl JewelryNavnesmykke // Julie Carl JewelryNavnesmykke // Julie Carl JewelryNavnesmykke // Julie Carl Jewelry