Navnesmykker - bær dem du elsker tæt ved hjertet

Se alle Navnesmykkerne her, eller læs om vores helt unikke og personlige smykker nedenfor. 

Et navnesmykke er et meget personligt smykke, som fremstilles på bestilling, og derfor er helt unikt og håndlavet til dig. Uanset om du er på udkig efter en julegave, barselsgave eller fødselsdagsgave, og uanset om den er til dig selv eller en du holder af, så er navnesmykkerne en helt fantastisk, personlig gave. Smykkerne kan symbolisere din kærlighed til dine børn, din familie, en veninde, din partner - ja selv en betydningsfuld dato eller et kort citat. Eftersom alle smykkerne bliver håndlavet ved bestilling, kan det meste lade sig gøre, så skriv endelig, hvis du har noget i tankerne, som vi skal hjælpe dig med at gøre til virkelighed.   

'Navnesmykker' er ringe, armbånd og halskæder med navne, initialer, tal og brillanter og de kan bestilles i 14 karat guld, 14 karat hvidguld og sterling sølv. Hvis du ikke kan finde et specifikt smykke i webshoppen, i det metal du ønsker, kan du kontakte os via beskedfunktionen eller på mail, så vender vi hurtigt tilbage. Bogstaver, tal og brillanter placeres efter ønske og antal på en eller begge sider af vedhænget. Det er også muligt, at bestille vedhæng med ekstra plads, så flere initialer kan tilføjes med tiden. Design- og bestil dit personlige navnesmykke her.

Af ædelsten kan du blandt andet vælge klare brillanter, farvede brillanter, safir, rubin og smaragd. Skriv endelig, hvis du har en forespørgsel om en anden sten/farve.  

Prisen kan varierer lidt afhængigt af størrelsen på vedhænget, samt pladens tykkelse og stenen/stenene.

Leveringstiden vil variere afhængigt af travlhed, men som udgangspunkt skal der forventes en leveringstid på ca. 2-3 uger. Hvis du har en hastesag, kan vi ofte finde en løsning, så skriv endelig. 

For prisforspørgsel og bestilling, samt aktuel leveringstid, bedes du sende en mail til: mail@juliecarl.com eller bruge beskedfunktionen her.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilket navnesmykke modtageren ønsker, så er det også en mulighed at købe et gavekort på et valgfrit beløb her.

Hvis du ønsker inspiration til andre sammensætninger af et navnesmykke, eller andre designs, kan du hoppe over forbi vores Instagram: JulieCarlJewelry 

Navnesmykke // Julie Carl JewelrySignet ring guld, Julie Carl Jewelry
Navnesmykke // Julie Carl JewelryNavnesmykke // Julie Carl JewelryNavnesmykke // Julie Carl JewelryNavnesmykke // Julie Carl Jewelry