Navnesmykker - bær dem du elsker tæt ved hjertet

Ringe og halskæder med navne, initialer, tal og brillanter kan bestilles i bio-certificeret guld, bio-certificeret hvidguld og sterling sølv. Bogstaver, tal og brillanter placeres efter ønske og antal, også på begge sider af vedhænget. Det er også muligt, at bestille vedhæng med ekstra plads, så flere initialer kan tilføjes med tiden. 

Mht. sten, kan du blandt andet vælge klare brillanter, lyserøde brillanter, blå safir rød rubin og sorte brillanter. Skriv endelig, hvis du har en forespørgsel om en anden sten/farve, så kigger vi på det.  

Prisen afhænger af størrelsen på vedhænget, samt pladens tykkelse og stenen/stenene. 

Leveringstiden vil variere afhængigt af travlhed, men som udgangspunkt skal der forventes en leveringstid på 2-3 uger. Hvis du har en hastesag, kan vi somme tider finde en løsning, så skriv endelig og hør ad. 

For prisforspørgsel samt bestilling og aktuel leveringstid, bedes du sende en mail til: mail@juliecarl.com eller bruge beskedfunktionen her.

Nedenfor ses lidt forskellige billeder af nogle navnesmykker - billedeeksempler kan ses på Instagram under JulieCarlJewelry 

Navnesmykke Julie Carl Jewelry  Navnering 14 karat guld - Julie Carl Jewelry

Navnesmykke Julie Carl JewelryNavnesmykke 14 karat guld - Julie Carl Jewelry