Om Julie Carl

Om Julie Carl JewelryVirksomheden, som er grundlagt af Julie Carl, er vokset ud af en passion for den kreative proces, og det gamle håndværk. Hvert enkelt smykke bliver fremstillet i vores lille værksted lige udenfor København, med kærlighed og respekt for processen og menneskene, der indgår.

Vores håndlavede smykker er på en og samme tid enkle, feminine og rå i deres udtryk. Dine smykker skal være som en naturlig forlængelse af dig selv, og kunne bruges til hverdag og fest. 

Twisted Simplicity

Kollektionen "Twisted Simplicity" består af øreringe, ørestikkerhalskæder, armbåndear cuffs og tynde fingerringe, som også kan bruges på det yderste led. Alle vores håndlavede smykker er fremstillet i guld (bio-certificeret) og sølv, og af ædelstene bruger vi i denne kollektion sorte diamanter (garanteret konflikt-fri), rød rubinmånesten og grå rådiamanter.

Vi tror på, at menneskene bag produktet samt den tid og energi der bliver lagt i fremstillingen af hvert enkelt smykke, gør produktet unikt. Så snart vi har din bestilling, bliver dit smykke fremstillet i vores lille værksted og sendt til dig i en fin emballage.

Julie Carls vision er at skabe personlige, håndlavede og unikke smykker, med hjerte og sjæl. 

Kontakt os her for spørgsmål!  

Æske fra Julie Carl Jewelry