Persondatapolitik

Når der indsamles personoplysninger via vores www.JulieCarl.com, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Indsamling af data

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

 1. Når du via vores hjemmeside foretager et køb, indsamler vi oplysninger omkring dig, fx navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som gør at vi kan sende din bestilling til dig, og som vi har brug for ved en eventuel returnering.
 2. Når du besøger vores webshop, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig (cookies), fx hvilken browser du bruger, søgetermer og lignende, med henblik på at gøre brugeroplevelsen bedre for dig og foretage målrettet markedsføring.
 3. Du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi vil sende dig nyheder, tips, kampagner og lignede. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev igen.
 4. Hvis du deltager i vores konkurrencer på sociale medier, vil vi efterfølgende målrette relevant markedsføring til dig.
 5. Hvis du henvender dig til os via vores kontaktformular, mail, chat-funktion på Facebook eller andet, svarer vi naturligvis tilbage, men bruger ikke dine oplysninger til andet.

Indsamling af personoplysninger sker for at vi kan opfylde vores aftale med dig, forbedre brugeroplevelsen på webshoppen og tilbyde dig relevant markedsføring.

Brug af databehandlere

Oplysninger afgivet via vores webshop sælges ikke videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi videregiver oplysninger til eksterne virksomheder når det er nødvendigt, for at overholde den indgåede aftale – fx videregiver vi dine kontaktoplysninger til vores fragtfirma, så de kan levere din bestilling. Fragtfirmaet er en af vores databehandlere (andre eksempler er vores leverandør af økonomisystem og markedsføring), som efter vores konkrete og formålsbegrænsede instruks behandler de data, som vi er dataansvarlige for.

Databehandlerne må ikke anvende datene til andet formål, end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed.

Enkelte af vores databehandlere er uden for EU. Tredjelandsoverførsler er sikret gennem certificeringer, som EU-US Privacy Shield-aftalen, der sikrer ordnede forhold, når personoplysninger overføres fra EU til USA.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at:

 • Få oplyst hvilke personoplysninger vi har registreret om dig
 • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
 • Anmode om at få slettet alle personoplysninger vi har registreret om dig
 • Anmode om, at behandlingen af personoplysninger begrænses til bestemte formål
 • Få dine data overflyttet til tredjemand
 • Gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling ad dine personoplysninger
 • Klage til den nationale datatilsynsmyndighed.

Sletning af persondata

Personoplysninger er registreret hos Julie Carl Jewelry og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Sikkerhed

Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på vores webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Vi registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor. Kun medarbejdere, som har et reelt behov for af få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Julie Carl er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via www.JulieCarl.com

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder kan du kontakte:

Julie Carl

Tlf. nr.: 4070 6526. E-mail: mail@juliecarl.com

Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne persondatapolitik.